Hvad er en varmluftsvarmepistol til?

2023-07-31

Devarmluft varmepistolbestår hovedsageligt af en luftpumpe, et lineært printkort, en luftstrømsstabilisator, et hus og en håndtagsenhed. Nogle varmluftpistolhåndtag er lavet af speciel højtemperaturbestandig højkvalitets ingeniørplast med et temperaturmodstandsniveau på op til 300°C; nogle af blæserdelene bruger en kraftig støjfri blæser med en levetid på mere end 30.000 timer for at imødekomme spiralvindeffekten med høj effekt; nogle af varmluftcylindrene bruger spiral Demonteringsstrukturen; nogle varmeledninger bruger specielle aftagelige udskiftelige varmekerner.



Devarmepistoler hovedsageligt et værktøj til at svejse og plukke komponenter ved at bruge den varme luft, der blæses fra pistolkernen af ​​varmemodstandstråden.

Varmepistol er et af de mest brugte værktøjer til reparation af mobiltelefoner, og proceskravene er også meget høje. Varmepistoler bruges til alt fra at fjerne eller installere små komponenter til store integrerede kredsløb.

Den vigtigste anvendelse af varmepistolen:

1. Fjern CPU


Fjern dysen på luftpistolen, når CPU'en fjernes, juster temperaturen på varmepistolen til 6, juster skalaen på varmepistolen til 7-8, og juster luftmængden til 7-8. Den faktiske temperatur er 280-290 grader. Tag fat, såsom: 3508 CPU, blæs vindpistolen til de fire sider af CPU'en i en vinkel og prøv at blæse den varme luft ind i bunden af ​​CPU'en, så det er let at blæse CPU'en af ​​intakt.

2. Behandling af afbrydelse af hovedkort


3. Aflodning


At fjerne eller lodde plastikkabelsæder eller tastatursæder er det samme som nogle array-klokker og fjerne effektforstærkere. Det vigtigste er at mestre varme- og luftvolumen af ​​varmepistolen.

4. Blæsesvejsning


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy