Sammenligning af egenskaber og fordele ved keramiske elektriske varmeplader

2024-04-19

Sammenligning af egenskaber og fordele vedkeramiske elektriske varmepladermed andre varmeplader. Paneloverfladen er modstandsdygtig over for korrosion (syre, alkali, ætsende syregas), intelligent temperaturkontrolsystem, ensartet temperatur på hele panelet. Fjernbetjening, eksperimentel sikkerhed, automatisk alarmudstyr


1. Pladens overflade er korrosionsbestandig (syrefast, alkalibestandig, korrosiv syregasbestandig)


Fordele: Varmebordpladen er lavet af keramisk glas, som er korrosionsbestandigt, syrebaseret og højtemperaturbestandigt. Det ruster ikke, og overfladen er nem at rengøre. Bare tør den af ​​med en klud, og den bliver ren med det samme.


Sammenligning: (1) Rustfrit stål og aluminiumslegering: ikke modstandsdygtig over for korrosion og let at deformere. (2) Teflonbelægning: korrosionsbestandig, men ikke højtemperaturbestandig, og stød er strengt forbudt, da belægningen let vil falde af. (3) Grafit: Det er korrosionsbestandigt, men har lav hårdhed og er tilbøjeligt til sekundær kontaminering af eksperimentelle prøver, hvilket forårsager eksperimentel fejl. (4) Støbejern: Uskønt og let at knække, hvis det er for tyndt.


2. Intelligent temperaturkontrolsystem, ensartet paneltemperatur


Fordele: Indstil den angivne digitale kontroltemperatur på fjernbetjeningen, og den elektriske varmeplade kan hurtigt og præcist varme op til den indstillede grad. Juster efter behov for nøjagtigt at kontrollere den eksperimentelle temperatur. Den temperatur, som instrumentet viser, er den faktiske temperatur på hele det glaskeramiske panel, hvilket i høj grad forbedrer eksperimentets nøjagtighed.


Sammenligning: Elektriske varmepaneler på markedet har alle temperaturstyring under bord, hvilket vil forårsage en vis temperaturforskel på grund af varmeledning og varmetab. Jo højere temperatur, jo større er temperaturforskellen mellem temperaturmålingen under pladen, og varmepladen vil være ujævn.



3. Fjernbetjening og eksperimentel sikkerhed


Fordele: Brug af en fjernbetjening til at betjene eksperimentet kan undgå at blive desinficeret af gassen under eksperimentet og væk fra farerne ved eksperimentet, hvilket i høj grad beskytter forsøgsledernes helbred.


Sammenligning: De fleste elektriske varmepladekontrolpaneler på markedet er designet til at blive integreret med udstyret, og kontrolområdet er stærkt begrænset. Syretågen under forsøget vil direkte påvirke operatøren.


4. Lang levetid og lav vedligeholdelsesrate


Fordele: Panelet er solidt og holdbart, har ingen ridser, ingen slagger, og det vigtigste er, at det ikke ruster, hvilket reducerer omkostningerne i det lange løb.


Sammenligning: Generelt er levetiden for elektriske varmeplader højst et halvt år til et år, og reparationsraten er høj.


5. Sikkerhed, automatisk alarmudstyr


Fordele: Hvis der er et problem med udstyret, slukker det automatisk og alarmerer for at sikre eksperimenternes sikkerhed.


Sammenligning: Almindelige elvarmeplader har ikke isoleringsbeskyttelse og kan ikke automatisk alarmere. Hvis syre koger og spilder, hvilket forårsager lækage af udstyr, vil det forårsage alvorlig skade på forsøgsledere.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy